Angular 7 a přechod ze starších verzí

Angular 7 a přechod ze starších verzí

Pokud někdo stále ještě používá Angular 2, je určitě na čase přejít na novější verzi. Vývojový tým v Google podle plánu vydává major verze a každá z nich je opravdu o něco lepší než předchozí.

Pojďme si projít hlavní věci se kterými se určitě setkáte při upgrade mezi verzemi Angularu. Jestli stále váháte jestli se do upgrade pustit, neměli by jste na IT Break chybět.

Témata:
  • upgrade mezi major verzemi Angularu
  • novinky v Angular 7
  • co je nového v Typescript
  • RxJS také nespí
  • produkční build v Angular CLI

 

Přijďte se dozvědět více! Účast pro registrované (formulář níže) je ZDARMA.

21.8. 2019 9:00 – 11:30>>> Registrovat se IT Break 

Vše co jste chtěli vědět o Business analýze a báli jste se zeptat

Zajímá Vás, jak vlastně má business analýza přispět k úspěchu projektu a co by se mělo v business analýze dělat a čeho naopak vyvarovat? Pak se přijďte podívat na naši ranní snídani.

Jedním z přínosů business analýzy na projektech je zodpovědět spoustu otevřených otázek, před kterými projekt stojí na počátku, v průběhu a někdy dokonce i před jeho koncem. Ale, co když mají sami business analytici dotazy, na které nejsou jednoduché otázky.

Přijďte a položte do pléna svůj dotaz a uvidíte, k jaké odpovědi společně dojdeme! A pokud náhodou žádnou otázku nemáte, nebojte, jen my jich máme připraveno minimálně 42 :).

Na minulých snídaních se nedostalo na všechny Vaše otázky, přijdťe, máte prostor získat jasnou a konkrétní odpověď! Lektor je připraven!

Přijďte se dozvědět více! Účast pro registrované je ZDARMA.

5. 9. 2019 9:00 – 11:30 >>> Registrovat se na IT Break