Professional Scrum Master – Certification Course

Termíny:

20. 6. – 21. 6. 2019 >>> Objednat

10. 10. – 11. 10. 2019 >>> Objednat

Cena: 23.900 Kč

Professional Scrum Master včetně certifikace

Dvoudenní kurz zaměřený na advance principy Scrum/Agile a certifikace PSM I (od scrum.org). 

Professional Scrum Master I Certification Course je dvoudenní intenzivní kurz nabitý náročnými cvičeními a následnými diskuzemi. Tento kurz slouží především jako teoretická příprava pro úspěšné složení certifikačního testu Professional Scrum Master I od společnosti scrum.org.

Kurz je vhodný především pro ty, kteří se Scrumem, čí agilním vývojem, již zkušenosti mají a rádi by svoje znalosti potvrdili certifikací.

První den:

proběhne teoretická příprava (avšak pomocí praktických cvičení, žádné nudné slajdy) a oživení znalostí frameworku Scrum. Dozvíte se všechny potřebné vlastnosti frameworku Scrum, které by Vás mohli při certifikační zkoušce zaskočit a drobné detaily, které mohou být často považovány za chytáky, či slovíčkaření během náročného certifikačního testu.

Lektor Martin Popelák má více než 10leté zkušenosti s praktickým nasazením frameworku Scrum ve společnostech různé velikosti. Od malého startupu o 8 lidech až po velké korporace. Martin v současné době působí jako agilní kouč a Scrum Master ve společnosti Siemens.

Druhý den:

je již věnován praktické přípravě na certifikační test. Každý z účastníků obdrží více než 300 skutečných otázek ve formě „přípravných testů“, kde jsouotázky následně vyhodnoceny a rozebrány s lektorem.

V ceně kurzu je také JEDEN pokus na absolvování certifikačního testu u společnosti scrum.org.

Po jeho úspěšném absolvování bude na místě vystaven certifikát dokládající znalost, a také budou absolventi zapsání do seznamu, který je veřejně dostupný na stránkách scrum.org.

Během kurzu probereme:
● Teoretické a praktické zkušenosti o Scrum frameworku.
● Více než 300 přípravnách otázek na certifikační test.
● Jeden pokus na absolvování certifikačního test u společnosti scrum.org.
● Osobní přístup a přípravu pro úspěšné absolvování certifikačního testu.
● Odpovědi na Vaše otázky o Scrum frameworku

Komu je kurz určen:
Kurz slouží jako ověření znalostí o agilním vývoji software a Scrumu. Je určen komukoliv, kdo se účastní vývoje software, ať už jako člen vývojového týmu nebo na straně byznysu. 

Pozn.: Každý účastník musí mít PC/notebook na druhý den školení.