TOGAF® 9 Version 2: Combined L1/L2 (CZ) | Kurz TOGAF

Termíny:

29. 7. – 2. 8. 2019 >>> Objednat

30. 9. – 4. 10. 2019 >>> Objednat

Cena včetně obou certifikačních zkoušek: 61.800 Kč  

togaf9 atc ssmallIntenzivní 5 denní školení TOGAF® 9 framework je kombinované ze 2 částí a obsahuje látku z L1 Foundation a L2 Certified.

Cena školení včetně složení obou zkoušek (L1 a L2) je 61.800 Kč.

Účastnický poplatek zahrnuje výuku, voucher ke zkoušce, využití výpočetní techniky, studijních materiálů k akreditovanému školení a osvědčení o absolvování školení.

Základní informace:

TOGAF® 9 Standard je mezinárodně uznávaný rámec pro dynamický přístup k tvorbě podnikové architektury orientované na obchodní cíle a dodávky. Popisuje prověřené metody a způsoby jak strategicky a dlouhodobě efektivně navrhovat, plánovat, udržovat a kontrolovat podnikovou architekturu v celé organizaci nebo v jejích částech. 

V aktuální verzi 9.2 došlo k významnému zpřehlednění a rozdělení rámce na tyto oblasti: I. Introduction, II. TOGAF Architecture Development Method (ADM), III. ADM Guidelines & Techniques, IV. TOGAF Architecture Content Framework, V. Enterprise Continuum & Tools, VI. TOGAF Capability Framework. V neposlední řadě byl komunitou The Open Group připraven a realizován koncept TOGAF Library jako veřejně dostupný strukturovaný prostor určený k ukládání vhodného výchozího materiálu pro různé specifické oblasti architekturní práce.

Syllaby pro jednotlivé části Combined akreditovaného školení jsou popsány níže:

Certif. zkouška L1 Foundation – informace

Certif. zkouška L2 Certified – informace

Více na 

na https://certification.opengroup.org/docs/PearsonVUE_Registration_Process.pdf

Požadavky:
  • Základní přehled v architektuře (ICT, Business, Security) / Quality Assurance / Project Management / Service Operations
  • Pokročilá znalost angličtiny (školící materiály a certifikační zkoušky jsou v anglickém jazyce)
  • Plná koncetrace a pozornost v průběhu školení, ochota k interakci při probírání látky, proaktivní přístup, spolupráce
  • Zodpovědná časová investice do příprav a samostatných cvičení zadaných lektorem
  • Certifikace L2 je podmíněna certifikací L1
Kdo by se měl zúčastnit:
  • Analytici nebo Architekti (ICT / Business / Enterprise / Solution)
  • Projektoví manažeři
  • Specialisté nákupu
  • Corporate Legal / Risk Management specialisté
  • Strategy / Corporate Management, CxO role

Popis průběhu školení, propozice pro účastníky a kandidáty certifikační zkoušek:

Účastníci akreditovaného školení budou v dostatečném předstihu informováni e-mailem o průběhu školení, harmonogramu výuky a místu konání školení. Odkazy ke stažení akreditovaných školících materiálů budou obsaženy v informačním e-mailu.

Pro kandidáty certifikační zkoušky sponzora The Open Group je nutné se registrovat a vytvořit si svoji identitu na jejich portále (opengroup.org). Společnost The Open Group užívá služeb globálního poskytovatele certifikačních zkoušek Pearson VUE (pearsonvue.com). Registrační proces zkoušky obsahuje možnost použít zmíněný voucher (kód) s datem jeho platnosti poskytnutý účastníkovi školení / kandidátovi zkoušky. Tento voucher svojí hodnotou 100% pokrývá cenu certifikační zkoušky.

TOGAF® 9 Version 2 course is accredited by The Open Group. The Open Group Certification Mark, ArchiMate® and TOGAF® are registered trademarks of The Open Group.

 Mohla by Vás zajímat i naše nabídka certifikovaných kurzů ArchiMate. Intenzivní kurzy ArchiMate Vás obeznámí s jednoduchým modelovacím jazykem Enterprise Architektury nezbytným pro návrh podnikové architektury dle TOGAF® frameworku. Přijďte si k nám pro znalosti a rady od našich zkušených školitelů.